10 tips per fer el canvi d’armari

Arriba el temut canvi d’armari. Et fa mandra? Segueix els nostres consells i, si no te’n surts, sempre ens pots contactar i nosaltres venim a fer-te’l. Operació canvi d’armari, som’hi!

1.- Posa’t còmode, bona música i somriu. No pensis que és una feina feixuga. Arriba el bon temps i tornar a treure la roba de primavera i estiu mola! Aquí et deixem la nostra llista de Spoty per a l’ocasió https://open.spotify.com/playlist/0J79t1yxyy6KqSWFfUtGBn?si=OPHH1TVeSmGmnGTj9LySdA

2.- Buida l’armari . Fes tres piles; una de roba que et poses , una altra de la que et poses «de vegades» i la tercera amb la roba que no t’has posat gens. Despés ja pensarem què en fem.  Que no et faci nosa.

3.- Fes el mateix amb la roba que et disposis a col.locar dins l’armari, la roba de primavera i estiu que tenies guardada des de fa un any. Hi ha coses que no et poses de fa temps? Doncs a la pila d’allò que ja no utilitzes.

4.- Neteja i endreça bé la roba d’hivern que has de guardar. Pots fer-ho de moltes maneres; les caixes com les d’Ikea o bé donar un nou ús a les coixineres que ja no fas servir…. com? Agafa la coixinera, fica la roba que vulguis guardar , afegeix unes gotetes de colònia fresca i fes un nus a cada extrem. Ja tens una bossa ben maca per desar!

5.- Què fem amb allò que no ens posem? Recicla! Pots portar-ho a alguna botiga que venen roba de segona mà , intenta vendre per Wallapop o portar a Càrites.

6.- Visualitza el teu armari del dia a dia. Què és el que més utilitzo? Comença a posar ordre però dóna-li un cert sentit… Deixa’t a la vista les  prendes, sino sovint ens oblidem del què tenim i no ho aprofitem tot. Sigues creativa i pràctica; classifica els pantalons per un costat, les camises per un altre… o per teixits! Algunes coses han d’anar penjades i d’altres no cal, les podem desar plegades per optimitzar l’espai.

7.- Fes-te un bon fons d’armari! Has vist les bàsiques que tenim a la Zuri ? El fons d’armari no vol dir només guardar un pantaló negre, dues samarretes blanques i una americana… Un fons d’armari és molt més personal que tot això! Nosaltres t’ho podem explicar.

8.- Pensa en la sostenibilitat. Si, amb la roba també podem fer el món més sostenible. És millor tenir un bon abric que tenir-ne molts de mala qualitat i haver-los de canviar cada temporada.

9.- Cuida els detalls. Els complements t’ajudaran molt a completar el teu look. Tingue´ls a mà! Les sabates separades de la roba, els collarets, les bossses de mà i mocadors poden formar part de la decoració del teu vestidor. Fes-te una composició ben integrada al teu espai i al teu dia a dia.

10.- Seu i observa el què has fet. Torna a somriure, ho has tornat a fer!Ara ja pots descansar fins la propera temporada… a l’hivern hi tornarem!

Este puede que también te guste